Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tatăl victimei lui Țânțaș: „Vreau să-l văd pe Darius închis!“
Ioana Gavrău  - Miercuri, 20 Iulie 2011
Tatăl tânărului de 28 de ani din Bixad, accidentat mortal de Darius Țânțaș în 2008, nu are liniște nici acum. După trei ani de la nefericitul eveniment, o altă persoană se zbate între viața și moarte, tot din cauza aceleași familii. Grigore Șomle vrea să se facă dreptate în cazul băiatului său și dorește ca persoana vinovată să stea după gratii.



În septembrie 2008, Grigore Șomle, de 28 de ani, din Bixad, a fost victima unui accident de circulație, vinovat făcându-se Darius Țânțaș, fiul miliardarului Vasile Țânțaș. Acesta a condus cu peste 200 km/h, având o concentrație de 1,40mg/l alcool în sânge și avea permisul suspendat.

Cu toate că au trecut deja aproape 3 ani de la cumplita tragedie, tatăl tânărului este neliniștit. Magistrații sătmăreni au considerat că tânărul merită o pedeapsă de 3 ani cu suspendare pentru ucidere din culpă, însă familia este revoltată, motiv pentru care a atacat sentința.


Am depus recurs, iar în 22 septembrie 2011 se judecă. Din păcate, această familie se crede pe picior mare. Imediat după accident, tatăl lui Darius mi-a spus că și dacă nu ne împăcăm, pușcărie tot nu va face nimeni. Eu nu i-am cerut niciun leu pentru că fiul meu nu este o oaie, ca să fie cumpărat“, a spus Grigore Șomle, tatăl tânărului decedat în accident.

Vor să se facă dreptate

Tatăl tânărului nu dorește decât să se facă dreptate. În opinia lui, fiecare cetățean al acestei țări trebuie să fie judecat la fel.

„De ce legea este făcută diferențiat pentru cei cu bani și relații? Atunci când a fost arestat nu trebuia să i se dea drumul. Trebuie să plătească la fel ca și ceilalți“, a spus tatăl tânărului. 

În acest weekend, polițistul Cristian Georgian Dobrilă, de 30 de ani, a fost izbit din plin de un BMW în timp ce îl urmărea pe fiul omului de afaceri negreștean Vasile Tânțaș. Accidentul avut loc duminică, pe DN 22 C, între localitățile Castelu și Medgidia. Polițistul brăilean, detașat pentru o lună pe litoral, urmărea cu motocicleta o mașină Mercedes S Class, care circula cu viteză foarte mare și nu a oprit la semnal.

Vinovatul moral al accidentului este Beny Țânțaș, fiul miliardarului din Negrești Oaș. În mașină se pare că se afla și noua lui iubită, Natalia Mateuț, fiica lui Dorin Mateuț, o glorie a fotbalului românesc.

4575 vizite
Distribuie pe